Raczkujący forumowicz
Witam
mam problem z logowaniem, od czasu przenosin nie moge grac na tel tylko na lapku gdy wchodze na przegladarce w bitmeup jest ok , ale gdy klikam aby zalogowac wyrzuca mnie z stronki calkiem do str glownej
Administrator
Witam.
Mam niestety to samo. Po wybraniu uni na stronie bitmeuo wyrzuca eror 404. Jest to związane z operatorem sieci i złym przekierowaniem u niego ... nie wiem kiedy to minie ... (Za to jak przez wifi wchodzę z domowego neta to wszystko ok jest)
Aczkolwiek jest sposób na obejście tego - jeśli piszemy o smartfonie. Wystarczy ściągnąć darmową aplikację proxy, i po każdorazowym załączeniu neta aktywować ją. Powinno przekierować i działać ok (U mnie zadziałało).
Przed wejściem do gry w ten sposób zalecałbym kilka testów z ip tego proxy, tzn czy jest zmienne - co by się potem nie okazało że na jednym wspólnym IP z proxy (jakby nie było zmienne) pełno osób wchodzi.
NIKT z ekipy nie poprosi Cię o LOGIN i HASŁO do twojego konta w grze.
Nie daj się oszukać .
Raczkujący forumowicz
wiec w sumie jest ryzyko przez to IP ... moze cos z tym zrobia i bd ok, poki co trzeba czekac az cos zmienia
Administrator
Nie wiem jak dokładnie działają proxy - stąd zalecam ostrożność. Bo mogę się mylić, ale :
Jeśli losuje adres IP z wielkiej bazy danych - to nie powinno być problemów.
Jeśli natomiast dane proxy losuje IP z kilku dostępnych przypisanych do niej, i ktoś drugi też z niego korzystać będzie, to wtedy różnie może to być potraktowane.
NIKT z ekipy nie poprosi Cię o LOGIN i HASŁO do twojego konta w grze.
Nie daj się oszukać .
Raczkujący forumowicz
Wiec poki co zostane przy laptopie i obserwowal bd zmiany
Rutyniarz
jest tylko jedno wyjście u mnie działa zalogowałem się na bitmeup na fonie przez FB i tak wchodzę do gry potwierdzam, że działa bez zarzutu robię tak od samego początku jak przenieśli grę z bigpointa
Jedyny minus po zalogowaniu na tel wylogowuje z konta na kompie i odwrotnie ale nie jest to już chyba z byt wielkim utrudnieniem
Ostatnio edytowany przez robertblok20 (12-04-2017 06:03:38)
Raczkujący forumowicz
u mnie lipa... gdy klikne na tel "F" gdy jestem na bit me up odswieza mi strone... pewnie cos mam z telem